Postavení poskytovatele logistických služeb v automobilové logistice - Cempírek, Václav
Dokončenie z č. 2/2005. Informačný tok prepojuje výrobcov osobných automobilov a JIT dodávateľov zastúpených externým poskytovateľom logistických služieb. Externý poskytovateľ logistických služieb obdrží od výrobcu osobných automobilov referenčné dáta a sekvenčné odvolávky. Sekvenčná odvolávka je metóda ako vychystávať diely v poradí kompletácie.