Priemyselné roboty včera a dnes - Klacková, Martina
Využitie robotov v rôznych oblastiach priemyselnej výroby. Využívanie robotov vo vybraných krajinách sveta. Automatizácia operácií v automobilovom priemysle. Využívanie robotov na montážne operácie. Optimálne plánovanie pohybov. Offline programovanie umožňuje programovať roboty priamo na počítači v kancelárii. Vývoj a predpoveď využívania priemyselných robotov.