Vyhodnocovanie investícií v oblasti ľudských zdrojov - nástroj zvyšovania výkonnosti firmy - Vodák, Jozef
Meranie návratnosti investícií do ľudských zdrojov. Základné prístupy merania návratnosti. Audit, benchmarking. Požiadavky na prístup k hodnoteniu pomocou ROI - Return of investment. Určenie návratnosti do HR programov. Znázornenie systematického prístupu k vyhodnocovaniu investícií v oblasti HR.