Príklady použitia vybraných druhov opčných produktov v podmienkach Slovenska - Pilch, Ctibor, 1957-
Obsah pojmu a využitie capu. Výpočet ceny capu. Ilustračný príklad. Pojem floor, collar a swaption. Ilustračné príklady.