Niektoré vybrané problémy medzinárodného finančného manažmentu - Šturc, Boris, 1961-
Pojem a typy špekullácií na devízovom trhu. Na budúci spotový devízový kurz. Na budúci forwardový kurz na promptnom trhu. Špekulácia na budúci forwardový kurz na forwardovom trhu. Špekulácia na budúcu promptnú sadzbu. Špekulácia na budúci spotový kurz na opčnom trhu. Špekulácia na budúci opčný kurz na opčnom trhu. Na budúcu swapovú sadzbu. Ilustračné príklady.