Manažérstvo bezpečnosti potravín v dodávateľskom reťazci - Faergemant, Jacob
Norma ISO 22000 stanovuje požiadavky na systémy manažérstva bezpečnosti potravín, ktoré sa môžu aplikovať vo všetkých typoch organizácií v rámci potravinového reťazca. O čom je táto norma. Úžitok normy pre používateľov. Úžitok normy pre ostatných účastníkov. Normy patriace do súboru noriem ISO radu 22000.