Harmonizácia noriem na elektronické spoplatňovacie systémy na cestách - Nevin, Jozef
Príprava medzinárodnej normy, ktorá definuje elektronický výber poplatkov EFC (electronic fee collection) na európskych cestách. Inteligentné dopravné systémy. Predbežná správa o normalizácii EFC zo stretnutia v Bruseli. Dostupné normy na prevádzku elektronického výberu poplatkov EFC na cestách.