Rozvoj kvality ľudských zdrojov a programovanie vo vzdelávaní - Haňdiak, Michal
Požiadavka systematického a tvalého rozvoja kvality ľudských zdrojov. Prístupy k rozvoju ľudských zdrojov. Postavenie a úloha vzdelávania v systéme RĽZ. Programovanie vzdelávania - charakteristika, postupy, prínosy.