Spoločenská zodpovednosť firiem - Bunčák, Michal
Definície a história spoločenskej zodpovednosti firiem. Príbuzné pojmy: firemná filantropia, sponzoring, firemné občianstvo. Stakeholders, t.j. zaiteresované subjekty. Výhody plynúce zo spoločensky zodpovedného podnikania. Organizácie venujúce sa SZF vo svete a na Slovensku.