Jednotný trh EÚ v oblasti služieb - Petrovičová, Zuzana
Európska komisia predložila návrh Smernice o službách (ďalej "Smernica"). Pozadie a cieľ Smernice. Služby, ktorých sa Smernica dotýka. Služby, na ktoré sa Smernica nevzťahuje. Princíp krajiny pôvodu. Derogácie/výnimky. Jediný kontaktný bod. Vysielanie pracovníkov národnosti tretích krajín. Požiadavky na elimináciu a požiadavky na posúdenie. Čo sa očakáva od členských štátov. Očakávaný ďalší vývoj Smernice.