Čo by mal podnikateľ vedieť o daňovej kontrole - Klasová, Viera
Začatie daňovej kontroly. Povinnosti správcu dane. Povinnosti kontrolovaného subjektu. Protokol o daňovej kontrole. Opakovaná daňová kontrola. Predbežné opatrenie.