Vplyvné POP - Môciková, Renata
POP - point of purchase - súbor reklamných materiálov a produktov použitých v mieste predaja pre propagáciu určitého výrobku alebo výrobkového sortimentu. Kto používa POP, trendy vo vývoji POP. Kombinácia nadlinky - podlinky.