Novela zákona o zdravotnom poistení účinná od 1. septembra 2005 - Mihál, Jozef
Pokračovanie znenia novely Zákona o zdravotnom poistení. Štát ako platiteľ poistného. Tzv. dobrovoľne nezamestnané osoby. Preddavok na poistné dobrovoľne nezamestnanej osoby. Ročné zúčtovanie dobrovoľne nezamestnanej osoby. Ilustračné príklady.