Spokojný a lojálny zákazník - základný kameň úspechu podniku - Urdziková, Jana
Nedostatočná orientácia slovenských firiem na zákazníka. Hodnotu produktu pre klienta najlepšie vystihuje miera uspokojenia, t.j. miera splnenia základných očakávaní a úžitku. Skupiny zákazníkov. Model spokojnosti zákazníka.