Budúcnosť tvorby marketingovej stratégie podniku orientovaného na uplatňovanie filozofie TQEM - Podskľan, Adrián
Marketingová stratégia podniku orientovaného na uplatňovanie filozofie TQEM. TQEM je prístup stáleho zlepšovania kvality procesov a výrobkov zasahujúcich do životného prostredia. Nová metóda BSC - Balanced Scorecard.