Kvalita vzdelávacích programov a ich vplyv na manažérske vzdelávanie - Teplická, Katarína
Manažérske vzdelávanie. Kvalita a formy manažérskeho vzdelávania. Plánovanie, organizovanie a realizácia vzdelávacieho programu. Všeobecné metódy hodnotenia vzdelávacích programov.