Six Sigma and its application in marketing - Dostál, Jiří
Zavádzanie metodológie Six Sigma ako filozofie riadenia, zameranej na zlepšenie výkonnosti podniku, zníženie nákladov, zvýšenie spokojnosti zákazníkov a ziskovosti. Prínosy zavedenia metodológie Six Sigma. Marketing a Six Sigma. Význam metodológie v globálnej ekonomike.