Turecko - most a križovatka - Pressburg, Adrian Peter
Otvorenie rozhovorov o podmienkach plného členstva Turecka v Európskej únii. Zlomový bod pre projekt rodiny európskych štátov. Obavy verejnosti. Posun hraníc EÚ do Ázie. Prepravné trasy ropy a zemného plynu cez turecké prístavy. Vybrané parametre tureckej ekonomiky.