Mimoriadna účtovná závierka zrušenie obchodnej spoločnosti bez likvidácie - splynutie - Szászová, Renáta
Mimoriadna účtovná závierka sa zostavuje len za určitých okolností. Ide o mimoriadnu udalosť. Za mimoriadne udalosti sa považujú zánik spoločnosti, zrušenie spoločnosti bez likvidácie alebo zrušenie spoločnosti s likvidáciou. Základ štruktúry mimoriadnej účtovnej závierky - súvaha, výkaz ziskov a strát, poznámky.