Budúcnosť je v kvalitnom víne - Polakovič, Ivan
Zmenené podmienky vinohradníctva v Malokarpatskej vínnej oblasti po roku 1989. Vytvorenie Malokarpatskej vínnej cesty a rozvoj turizmu. Ťažkosti malých vinohradníkov. Nedostatočná legislatíva. Dovoz lacných vín zo západnej Európy. Konkurencia núti ku kvalite.