Aktualizácia modelu výnimočnosti EFQM - Šesták, Milan
Revidovaný model EFQM v oblastiach Corporate Social Responsibility, trvalá udržateľnosť, marketing, dozor, flexibilita a schopnosť reagovať a etika. Sprehľadnenie základných princípov. Konkrétne zmeny v modeli EFQM. Zmena definície kritéria vodcovstva. Zmeny v subkritérií kritéria 2 - politika a stratégia.