Riziká investovania - Reich, Róbert
Investovanie a trhové riziko. Akcia ako zdroj prinášajúci najvyšší výnos. Zníženie trhového rizika diverzifikáciou. Individuálne riziko. Na čo dávať pozor pri investovaní.