Kam kráčí dokumentární akreditiv ? - Andrle, Pavel
Dokumentárny akreditív v dnešnom svete, jeho budúcnosť vo vyspelých a rozvojových krajinách. Za jeho hlavné konkurenčné produkty sú považované exportný faktoring a úverové poistenie.