Když vás odhalí značka... - Bureš, Ivan
Značka identifikuje nie len produkt, ale aj toho, pre koho je produkt určený. Pozičná charakteristika značky. Marketing značky zacielený na jednotlivca. Oživenie známej značky z minulosti. Značka a TV shopping. Príklad úspešného marketingu značky vo firme Mountfield.