Penzijné systémy diskrinimujú mužov
Svetová banka tvrdí, že dôchodkové systémy mnohých krajín diskriminujú mužov neskorším vekom odchodu do dôchodku. Západoeurópske krajiny hranicu odchodu do dôchodku zrovnali. Vo východnej Európe rozdiely pretrvávajú. Dopady odlišného veku odchodu do dôchodku na mužov a ženy.