Kvalita pracovného života a motivácia - Antošová, Mária, 1965-
Kvalitný pracovný život podnieťuje motiváciu. Definícia kvalitného pracovného života. Vplyv personálnych činností na motiváciu a uspokojenie z práce. Personálne aktivity.