Jak se dělá dobrý telemarketing - Kulhánková, Danuše
Podmienky úspešného fungovania call centra. Kvalifikovaní a motivovaní zamestnanci ako kľúčový bod pre call centrum. Tímová práca. Charakteristika telefónnych operatárov "farmer" a "hunter". Koordinácia spolupráce v tíme.