Boj v internetovém obchodě roste - Iliev, Vladimír
Prvenstvo spoločnosti Internet Mall medzi on-line obchodmi v Čechách. Konkurencia v e-obchode. Logistika, zákaznícky servis a rýchlosť doručenia tovaru ako konkurenčné výhody. Spôsoby platby v internetovom obchode. Riešenie reklamácií. Produktový sortiment internetových obchodov.