B2C - prodej přes internet - Kasa, Martin
Čo je potrebné k zriadeniu internetového obchodu. Právne predpisy vzťahujúce sa na internetový obchod. Výhody a prekážky internetového obchodu. Platba kreditnou kartou. Najväčšie internetové obchody a ich tržby na Slovensku, v Poľsku a v Nemecku.