Rozprava k medzinárodnej spolupráci a novovzniknutému spoločenstvu v "ére globalizácie" - Boucouvalas, Marcie
Problematika globalizácie sa stáva ťažiskom komunikácie v rámci relevantných tém. Medzinárodné spoločenstvo a partnerské vzťahy v globalizujúcom sa svete. Aké sú nové ciele a formy medzinárodnej kooperácie v ére globalizácie. Akí sú potenciálni noví partneri. Problematika vzdelávania dospelých spolupracovníkov v rámci rozvoja globalizácie.