Retention management for high potentials ako čeliť odlivu špičkových zamestnancov v medzinárodnej konkurencii? - Thom, Norbert
High potentials sú vedúci pracovníci zajtrajška. Definícia high potentials - špičkoví zamestnanci, čím sa vyznačujú a ako je možné ich identifikovať. Udržanie špičkových pracovníkov - retention management. Definícia retention management. Inštrumenty na udržanie pracovníkov v podnikoch. Work-life balance. Zriadenie woirk-life-balance programov - Cesta k zabezpečeniu a uskutočneniu vyváženosti v oblastiach pracovného a osobného života.