Teoretické prístupy k ekonomike dobrovoľníctva ako fenoménu sociálnej práce - Macková, Eva
Pojem dobrovoľníctvo a jeho definovanie. Typológia dobrovoľníctva. Ekonomika dobrovoľníctva z mikro a makro hľadiska. Rozhodovanie sa pre dobrovoľnú prácu. Model alternatívnych nákladov času a charitatívna mzda.