Bankovní čipové karty a technologie - Froněk, Petr
Platobné karty - najpopulárnejší spôsob bezhotovostného platenia. Prechod z magnetických kariet na čipové karty. Výhody čipových kariet. Nové dimenzie pri používaní čipových kariet.