Bankovní trh s vysokým růstovým potenciálem - Stepic, Herbert
Bankové trhy v SVE pokračujú v rýchlom raste. SVE pritom zostáva pre banky veľmi atraktívna. Rastové možnosti bankového trhu sú niekoľkonásobne vyššie. Hlavným motorom tohto rastu zostáva aj naďalej rýchlo expandujúce bankovníctvo pre veľkých firemných klientov, stále silnejšiu rolu hrajú obchody s drobnými klientami. V tomto ohľade je zaznamenaný najväčší rast v juhovýchodnej Európe a v Spoločenstve nezávislých štátov. Trh ovládajú predovšetkým medzinárodné banky, najrýchlejšie rástla Raiffeisen International. Rastový región svetovej ekonomiky.