Leasing je jenom nájem, má však své záludnosti - Nováková, Jolana
Využitie lízingu nielen na automobily ale aj na stroje a zariadenia. Charakteristika operatívneho lízingu. Doplnkové služby operatívneho lízingu. Charakteristika finančného lízingu. Výhody spätného lízingu. Porovnanie lízingu s bankovým úverom.