Úvod do problematiky odložené daně pohledem IAS 12 - Daně ze zisku - Filinger, Marek
Vysvetlenie základných prvkov Medzinárodného účtovného štandardu zaoberajúceho sa daňami zo zisku - IAS 12. Historický vývoj upravujúci oblasť odložených daní v rámci Medzinárodných účtovných štandardov. Základné pojmy. Praktické príklady.