Národní zpráva ČAP o trhu pojištění odpovědnosti za škodu v ČR za rok 2004 - Zikán, Václav
Správa Českej asociácie poisťovní (ČAP) o trhu poostenia zodpovednosti za škodu v ČR za rok 2004. Poistenie zodpovednosti za škodu priemyslu a podnikateľov a poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú vadou výrobku. Poistenie profesnej zodpovednosti za škodu zdravotníckych zariadení a lekárov. Poistenie zodpovednosti za škody spôsobené na životnom prostredí. Poistenie nákladov stiahnutím výrobkov z trhu.