Problematika mezikulturních rozdílů v mezinárodním jednání a podnikání - Zamykalová, Miroslava
Adaptácia marketinovej stratégie. Medzikultútrne odlišnosti podnikového manažmentu. Vplyv kultúrnych faktorov na obchodné rokovania so zahraničnými partnermi. Význam informovanosti o medzikultúrnych rozdielov pre české firmy.