Jak získat co nejvíce nových klientů ? - Jirmann, Lukáš
Počet nových klientov je úmerný výške rozpočtu na marketing. Počet odchádzajúcich klientov je úmerný systematickej práci s ľuďmi a výške rozpočtu na ich profesionálny rozvoj. Počet odchádzajúcich klientov určujú vlastní zamestnanci. Dôvody odchodu klienta z banky. Základné piliere stratégie predaja.