Jak předcházet podvodům v pojišťovnictví? - Růžek, Jiří
Typické scenáre poistného podvodu. Najtypickejším podvodom je fingovaná dopravná nehoda. Prevencia poistného podvodu. Najdôležitejšou prevenciou je lojálny zamestnanec poisťovne a kontrola. Ako prevencia proti vonkajšiemu poistnému podvodu najlepšie pôsobí kvalitný risk management. Problematika podovodov v súvislosti s ochranou osobných údajov.