IT trendy v bankách a finančních institucích - Vaic, Miroslav
Informačné technológie (IT) patria medzi prostriedky, ktoré môžu výrazne ovplyvniť obchodnú činnosť spoločnosti a v bankovom a finančnom sektore to platí dvojnásobne. Hlavným trendom je hľadanie cesty, ako zladiť IT s potrebami a požiadavkami obchodnej činnosti organizácie. Hlavným cieľom každej organizácie je zvyšovanie spokojnosti klienta a znižovanie nákladov. Rozvoj IT smeruje práve týmto smerom.