Teoretická východiska pro pojetí konkurenční schopnosti podniku - Zemanová, Veronika
Stručné zhrnutie základných teoretických východísk pre chápanie konkurenčnej schopnosti podniku a analýza marketingového prostredia podniku. Definícia konkurencieschopnosti. Porterovo chápanie konkurenčnej výhody a konkurenčnej stratégie. Súčasné chápanie konkurenčnej výhody a konkurenčnej stratégie podniku. Prístupy k analýze marketingového prostredia podniku. Mikroprostredie a makroprostredie podniku.