Quo vadis, reklama - Múčka, František
Z obsahu: Aká je budúcnosť reklamy. Ako nájsť svojho spotrebiteľa. Deväťdesiat percent reklamy je brak. K svetovej úrovni nám stále čosi chýba. V Portoroži sa Slovákom darilo.