Předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu v Kazachstánu - Ismailova, Darga
Hodnotenie súčasného stavu rozvoja cestovného ruchu v Kazachstanu. Geografická charakteristika a prírodné podmienky Kazachstanu. Kultúrno-historické predpoklady. Ekonomické a materiálno-technické predpoklady. Politické predpoklady. Systém riadenia a právna úprava cestovného ruchu v Kazachstanu.