Pojistný trh ČR v roce 2004 z Výroční zprávy ČAP 2004
Rok 2004 bol prvým rokom členstvba ČR v EÚ. Zavŕšenie základnej fázy harmonizácie českého poistného práva s legislatívou EÚ. Analýza poistného trhu Českej republiky. Poistný trh podľa údajov ČAP. Životné poistenie v roku 2004. Vybavené poistné udalosti.