Najdrahšou svetovou ulicou je Piata avenue - Zverková, Soňa
Najlepšie predajné miesta vo svete. Zoznam ulíc s najdrahším nájomným vo svete. Bratislava je na zozname. Náklady na nájomné vo vychytených lokalitách stále vzrastajú.