Kapitál a risk management v pojišťovně - Pulchart, Vladimír
Dôvody pre vytváranie koncepcie integrovaného riadenia rizík v poisťovniach a zaisťovniach. Zamyslenie nad tým, ako by mal risk management v poisťovniach fungovať na skutočnej platforme korporátneho riadenia rizík ( Enterprise Risk Management - ERM). Základný proces korporátneho riadenia rizík. Schémy rizikového modelovania. Naliehavosť aktívneho využívania risk managementu v poisťovniach.