Vývoj rozhodujúcich makroekonomických ukazovateľov a komerčného poisťovníctva v krajinách V4 v rokoch 1995 - 2004 - Kafková, Eva
Pokračovanie z čísla 8/2005. Vybrané ukazovatele poisťovníctva - predpísané poistné. Závislosť medzi predpísaným poistným a HDP na slovenskom poistnom trhu.. Vývoj poistenosti. Koncentrácia slovenského poistného trhu. Poistné plnenie a škodovosť. Objem technických rezerv poisťovní v SR. Investičná činnosť poisťovní.