Zdroje údajov o odvetviach a odvetvové analýzy - Šebejová, Katarína
Pokračovanie z čísla 8/2005. Spracovanie a využitie odvetvových analýz. Podklady pre odvetvové analýzy a spracovatelia odvetvových analýz. Význam publikácie Stredné hodnoty finančných ukazovateľov ekonomických činností v SR (aj v elektronickej verzii). Aplikácia Benchmark. Odvetvové a sektorové analýzy. Význam odvetvových analýz.