Jadrová energetika - Beer, Gabriel
Z obsahu: Začína sa miliardový jadrový kolotoč. Jadrové elektrárne sa vyraďujú po celom svete. Štátnemu fondu chýbajú peniaze. Havarovaná atómka bude štát zaťažovať ešte dlho.